rosor i låda

Rosor i låda

Beställ rosor i låda redan idag. Vi arbetar alltid med Rosor i låda av högsta kvalitet, färska kvalités rosor och evighetsrosor, för att garantera dig det bästa behöver vi din beställning senast 24 tim innan din leverans! Vi designar Rosor i låda helt efter dina önskemål. Våra Florister är lyhörda och vet hur viktigt Rosor i låda är och kan hjälpa till med det du behöver eller söker .

Har du eller någon nära dig något stort att fira då har du kommit rätt!

  • DOP
  • FÖRLOVNING
  • BRÖLLOP
  • BABYSHOWER
  • EVENT
  • FÖDELSEDAGSFESTEN

Vi jobbar endast med de bästa råvarorna och kan skräddarsyr personliga blomsterarrangemang för alla tillfällen. Skicka en egen hälsning med rosorna

SÄG DET MED EN BLOMMA, SÄG DET MED VÅR ROSOR I LÅDA.

Royalflowers Rosor i låda kommer i eleganta boxar & förpackningar vi tummar aldrig på kvaliteten vi vill att man ska få det där lilla extra. Våra evighetsrosor har en låg livslängd och Det är äkta rosor som har preparerats på ett speciellt sätt. En evighetsros ser ut och känns som en nyplockad ros med en livslängd upp till 1 år. Evighetsrosorna ska ej vattnas.

Se alla våra boxar här!

Royal Flowers är en webshop baserad på färska blommor och evighetsrosor, vi designar rosboxar helt efter dina önskemål. I dagsläget finns vi för leverans av färska rosor i hela Storstockholm och evighetsrosor i Sverige.

Vår affärsidé är att genom en hög service och kunnande, alltid leva upp till kundens behov kontakta oss via mail eller ring oss om du har frågor eller vill veta mer.

Varmt välkomna till Royalflower – Say it whit Flowers

info@royalflowers.se