Blombox Stockholm

Blombox Stockholm

Royalflowers vet att ibland kan Blombox Stockholm vara det budskap man inte kan sätta ord på.

Vi arbetar alltid med Blombox Stockholm av högsta kvalitet, färska kvalités rosor och evighetsrosor, för att garantera dig det bästa behöver vi din beställning senast 24 tim innan din leverans!

Vi designar Blombox Stockholm helt efter dina önskemål. Våra Florister är lyhörda och vet hur viktigt Blombox Stockholm är och kan hjälpa till med det du behöver eller söker . Har du eller någon nära dig något stort att fira då har du kommit rätt!

  • DOP
  • FÖRLOVNING
  • BRÖLLOP
  • BABYSHOWER
  • EVENT
  • FÖDELSEDAGSFESTEN

Vi jobbar endast med de bästa råvarorna och kan skräddarsyr personliga blomsterarrangemang för alla tillfällen.

Skicka en egen hälsning med din Blombox Stockholm

SÄG DET MED EN BLOMMA, SÄG DET MED BLOMBOX STOCKHOLM

Royalflowers Blombox Stockholm kommer i eleganta boxar & förpackningar vi tummar aldrig på kvaliteten vi vill att man ska få det där lilla extra. Våra evighetsrosor har en låg livslängd och Det är äkta rosor som har preparerats på ett speciellt sätt. En evighetsros ser ut och känns som en nyplockad ros med en livslängd upp till 1 år Evighetsrosorna ska ej vattnas.

Se alla våra blomboxar här!

Vi arbetar mot både företag och privat personer, Royalflowers är en webshop baserad på färska blommor och evighetsrosor, vi designar rosboxar helt efter dina önskemål. I dagsläget finns vi för leverans av färska rosor i hela Storstockholm och evighetsrosor i hela Norden.Vår affärsidé är att genom en hög service och kunnande alltid leva upp till kundens behov kontakta oss via mail eller ring oss när du behöver Blombox Stockholm

Varmt välkomna till Royalflower – Say it whit Flowers.

info@royalflowers.se