Blombox Göteborg

Blombox Göteborg

Royalflowers levererar Blombox i Göteborg . Vi arbetar alltid med  högsta kvalitet när vi levererar blombox i Göteborg, färska kvalités rosor och evighetsrosor, för att garantera dig det bästa behöver vi din beställning senast 24 tim innan din leverans!

Vi designar din Blombox i Göteborg helt efter dina önskemål.

Våra Florister är lyhörda och vet hur viktigt Blombox Göteborg är och kan hjälpa till med det du behöver eller söker .

Har du eller någon nära dig något stort att fira då har du kommit rätt!

  • DOP
  • FÖRLOVNING
  • BRÖLLOP
  • BABYSHOWER
  • EVENT
  • FÖDELSEDAGSFESTEN

Vi jobbar endast med de bästa blommorna och kan skräddarsy personliga blomsterarrangemang för alla tillfällen.

Skicka en egen hälsning med din Blombox Göteborg

SÄG DET MED EN BLOMMA, SÄG DET MED BLOMBOX GÖTEBORG

Royalflowers Blombox Göteborg kommer i eleganta boxar & förpackningar vi tummar aldrig på kvaliteten vi vill att man ska få det där lilla extra. Våra evighetsrosor har en låg livslängd och Det är äkta rosor som har preparerats på ett speciellt sätt. En evighetsros ser ut och känns som en nyplockad ros med en livslängd upp till 1 år Evighetsrosorna ska ej vattnas.

Se våra boxar här!

Vi arbetar mot både företag och privat personer, Royalflowers är en webshop baserad på färska blommor och evighetsrosor, vi designar rosboxar helt efter dina önskemål. I dagsläget finns vi för leverans av färska rosor i hela Storgöteborg och evighetsrosor i hela Norden.Vår affärsidé är att genom en hög service och kunnande alltid leva upp till kundens behov kontakta oss via mail eller ring oss när du behöver Blombox Göteborg

Varmt välkomna till Royalflower – Say it whit Flowers.

info@royalflowers.se